Lotte ♡ Jan

25032017

Maart, een niet zo populaire maand onder de trouwers. Maar daar dachten Lotte & Jan anders over. En we moesten ze allemaal volledig gelijk geven. Tijdens de besprekingen hebben we heel wat regen alternatieven besproken en gezocht, maar deze hebben we totaal niet nodig gehad. Het was zo een mooie dag! Het zonnetje kwam erdoor en zorgde voor de nodige warmte, op de foto's lijkt het zelfs gewoon zomer.

Al vroeg in de ochtend kwam ik bij het ouderlijke huis van Lotte aan. Hier was de ene al wakkerder dan de andere, maar iedereen had er zin in. Gauw nog even die schoenen passen (met de pyjama nog aan), in de make up met een halve slaapkop en snel nog een boterham tussendoor. Dit zijn zo een fijne momenten om te fotograferen! 

Ik had al stiekem eens boven naar Lotte haar kleed mogen gaan kijken, en ik wist meteen dat het de moeite zou zijn! Niet alleen zou het er goed uitzien, maar ook de moeite om aan te doen. Er kwam heel wat hulp bij te pas, maar dat was het echt wel waard! 

En dan was het alweer tijd voor een tof moment! Eigenlijk is een trouwdag gewoon een aaneenschakeling van toffe momenten. Maar degene waarop de bruid en de bruidegom elkaar voor de eerste keer zien, dat blijft er eentje die redelijk magisch is! Er reden een paar super toffe volkswagen busjes op de oprit, en ook Jan zat hier in. Dat hij het bruidsboeket was vergeten zullen we maar over zwijgen zeker? ;) (mannen hé...) 

Jan & Lotte hun huwelijk stond in teken van 2 dingen, hun super toffe volkswagen busjes én de kleur paars. Paars omdat dat de kleur is van 'den Anderlecht', een club die Jan nauw aan het hart ligt. In zo veel subtiele elementjes kon je dit terug vinden. Kijk nog maar eens naar de dasjes van de bruidskindjes hierboven! Met hun toffe busjes reden we heel de dag rond, eerst naar het gemeentehuis! 

Daarna meteen door naar de misviering! De kerkdienst van Jan & Lotte was echt ontzettend mooi, ik moest soms zelf vechten tegen de traantjes. Zo ontroerend en vol liefde, je merkte echt dat iedereen hier geen 100 maar 1000% achter stond.

Na de kerk moest er nog een toffe foto genomen worden met de meisjes, Lotte dus in trouwkleed mét hoepelrok enal, de lucht in! 

Hierna was het tijd voor de trouwfoto's. We hadden een redelijk strak schema want aansluitend was er meteen de receptie. Snel even wat drinken en sandwiche's meegepikt en op naar de foto locatie. We namen foto's op het vliegveld van Brasschaat. Hier moesten natuurlijk ook de busjes mee naartoe! Ik had van te voren wat foto ideetjes hiervoor opgezocht. Toen ik de bewuste 'voetjes foto' liet zien lag Lotte al meteen in een deuk. Deze moesten we ZEKER maken. Zo gezegd zo gedaan! 

Hierna kwamen we even tot rust op de gezellige receptie, er stond een super toffe photo booth met toebehoren. Zelfs de moemoe moest er aan geloven. 'Lachen!' Ook hier werd het thema weer goed doorgetrokken met de naamplaatjes op tafel. En natuurlijk moesten de 3 gekke zusjes ook nog even een zotte foto nemen!

Het feest van Jan & Lotte was vlak bij mijn huis, ik had dus de kans om tussen de receptie en het avondfeest snel even over huis te gaan om mijn beelden te back uppen. Daarna zagen we elkaar terug in de feestzaal voor het onvergetelijke avondfeest!

Het huwelijk van Jan & Lotte was een dag vol vrolijkheid. Een dag die ik met plezier heb meebeleefd en vast gelegd. Jan, Lotte MERCI jullie zijn top!