Steffi ♡ Pieter

Een huwelijk waar ik al lang naar uit keek, mijn eigen zus zou gaan trouwen! Super spannend, hoe ga ik dat combineren? Foto’s maken en ondertussen ook proberen te genieten van de dag. Ik ben dan ook mijn collega Pieter super dankbaar dat hij heel de dag mee heeft gelopen, zo wist ik zeker dat er geen enkel moment ongezien bleef.

De dag begon al vroeg, zelf moest ik om 7 uur al bij de kapper zijn! Daarna stilletjes mijn camera boven gehaald. Zo moeilijk om in je eigen omgeving de leukste plekjes te zoeken. Scheelde wel dat ik gewoon in pyjama kon rondlopen!

Bij het aankleden kreeg ik zelf ineens zo veel stress! Gelukkig was iedereen bij ons thuis gewoon lekker rustig, en al snel nam ik mij voor om mij ook niet zo druk te maken. Na het aankleden kwam iedereen samen voor een gezellig ontbijt!

Na een gezellig ontbijt reden we met z’n allen naar het gemeentehuis in Wuustwezel. Gezellig in de Amerikaanse schoolbus! Steffi & onze papa mochten met een super mooie mustang mee rijden, JALOERS!

Ondertussen was het al middag en hadden we honger! Dus naar de boerderij van Pieter! Ondertussen als ons Steffi haar man, zo gek! Hier hadden we een gezellige lunch, en natuuuurlijk moesten Steffi haar 2 andere grote liefde’s ook mee op de foto. Vlekje & Jules zijn Steffi haar 2 paardjes, foto’s met hen mochten niet ontbreken. Al leek dat in ons hoofd wel beter dan in het echt, haha. Paarden hebben altijd hun eigen willetje, en lachen voor de foto hoort daar niet bij! Toch hebben we nog een paar hele leuke foto’s met de beestenboel kunnen maken.

Daarna gingen we terug naar Overbroek! Trouwen in ons kleine gezellige kerkje, wat een droom. De ceremonie was tot in de puntjes verzorgt, een super leuke lezing voor de kindjes, de ringen die gebracht werden door onze 3 nichtjes. Van het ene leuke moment over in het andere!

Na de ceremonie hadden de vrienden van Pieter nog iets super leuk in petto! Al jaren vendelt Pieter bij de KLJ van Wuustwezel. Dat moesten ze demonstreren natuurlijk! En Pieter ging natuurlijk meedoen, in kostuumbroek zelfs!

Hierna gingen de meeste door naar de receptie, ondertussen gingen wij de trouw foto’s maken. Even een gezellig momentje van rust! Zoals het moet zijn. We hadden alle foto locatie’s tot in de puntjes uitgezocht. Maar ons paradepaardje waren toch de zonnebloemen. Een week voor de trouw stond alles nog dicht, maar op de dag zelf hadden we een prachtig veld vol! Onze Opa die vroeg in onze jeugd overleed, hield enorm veel van zonnebloemen. Een extra speciale locatie voor ons dus.

En zo was het plots al laat in de namiddag! Het feest kon bijna beginnen. Tijdens het eten heb ik zelf genoten en geen foto’s genomen. Dus we maken even een sprong naar het avondfeest! En daar hoort taart bij! En natuurlijk een super hun super leuke openingsdans. Ze wouden eerst voor ‘nen trage’ gaan. Maar wat ben ik blij dat ze dat niet hebben gedaan! Een super toffe swing, dat paste veel beter bij Pieter & Steffi. En zo dansten we de avond in! Tot in de late uurtjes. Steffi & Pieter, dankjewel voor deze super mooie dag vol liefde en geluk! ♡

Lotte ♡ Jan

Lotte ♡ Jan

Maart, een niet zo populaire maand onder de trouwers. Maar daar dachten Lotte & Jan anders over. En we moesten ze allemaal volledig gelijk geven. Tijdens de besprekingen hebben we heel wat regen alternatieven besproken en gezocht, maar deze hebben we totaal niet nodig gehad. Het was zo een mooie dag! Het zonnetje kwam erdoor en zorgde voor de nodige warmte, op de foto's lijkt het zelfs gewoon zomer.

Read More

Griekenland

Griekenland

Afgestudeerd! Dat betekend VAKANTIE! Wat heb ik hier naar uit gekeken. Ik moest jammer genoeg mijn proclamatie missen, maar achteraf had ik hier echt totaal geen spijt van. Samen met mijn lieve vriend Seppe vertrok ik op een onmenselijk vroeg uur naar Schiphol. Opstaan om 2 uur deed niet eens pijn met al die mooie vooruitzichten. Binnen een paar uurtjes zaten we op het vliegtuig naar Preveza, en hoewel ik vliegen HAAT keek ik er deze keer echt heel erg naar uit.

Read More